facebook twitter
CATALÀ | ESPAÑOL

Arimon: CENTRE WELLNESS EN UN ESPAI IDÍLIC

Notícies

CURSOS D'ESTIU DE L'INEFC

21.05.2017
Jordi Bertran, director i entrenador d'Arimon Centre We...

CURSOS D'ESTIU DE L'INEFC info
NOU SERVEI DE MICROPIGMENTACIÓ

18.04.2017
Truca'ns i t'informarem del servei....

NOU SERVEI DE MICROPIGMENTACIÓ info

ACUPUNTURA Y MOXIBUSTIÓ DE LA MEDECINA TRADICIONAL XINESA (MTX)

26.10.2015

L'Acupuntura i la Moxibustió és una part important del gran tresor de la medicina i la farmacologia xineses. La seva història es remunta a més de dues mil anys. Durant llarg temps de pràctica, els metges de les diverses dinasties de Xina han enriquit, desenvolupat i perfeccionat aquesta especialitat de la MTX, que abasta diverses teories bàsiques, tals com el Yin-Yang, els cinc elements (moviments), Zang-Fu (òrgans i vísceres), Qi-Xue (energia i sang), Jing-Luo (meridians i col·laterals), així com diferents mètodes de manipulació d'agulles i riques experiències clíniques del tractament segons els símptomes i signes, fent que sigui una teràpia molt eficaç.

Aquesta teràpia obté bons resultats davant moltes malalties i posseeix avantatges excel·lents; per exemple, requereix instruments senzills, és segura, econòmica i no ofereix resultats negatius, raó per la qual l'acupuntura i moxibustió exerceix un paper cada dia més important; la seva difusió és alta al poble xinès i també s'ha anat guanyant la confiança i la consideració dels diversos països del món.

Al desembre de 1972 l'Organització Mundial de la Salut (OMS) va prendre la decisió de recomanar el tractament acupuntural en la curació de 43 malalties. Aquesta resolució demostra clarament que la teràpia és ben acollida a tot el món.

Us recomanem un video per què pogueu aprofundir més en el tema.

CLIQUEU AQUÍ

CHARO LASA SANZ

RESPONSABLE D'ACUPUNTURA D'ARIMON CENTRE WELLNESS

ACUPUNTURA Y MOXIBUSTIÓ  DE LA MEDECINA TRADICIONAL XINESA (MTX)

Arimon regal

CONSULTA L'OFERTA ESPECIAL D'AQUEST MES

info

Partners

Empreses que poden ser del teu interès

info

Els professionals
opinen

Informació i reserves