facebook twitter
CATALÀ | ESPAÑOL

Arimon: CENTRE WELLNESS EN UN ESPAI IDÍLIC

Notícies

CURSOS D'ESTIU DE L'INEFC

21.05.2017
Jordi Bertran, director i entrenador d'Arimon Centre We...

CURSOS D'ESTIU DE L'INEFC info
NOU SERVEI DE MICROPIGMENTACIÓ

18.04.2017
Truca'ns i t'informarem del servei....

NOU SERVEI DE MICROPIGMENTACIÓ info

Entrenaments personals

entrenaments a mida

A Arimon hi trobaràs un equip d'entrenadors personals que t'ajudaran a aconseguir els teus objectius de la manera més eficaç possible. Adaptem els entrenaments a les necessitats específiques de cada client.

ARIMON CENTRE WELLNESS neix com una empresa líder dedicada a la cura de la salut i el benestar dels seus clients, utilitzant l’exercici físic com a eina principal. Els nostres entrenadors personals ajudaran a assolir els objectius i cobrir les necessitats del client d’una manera eficient i saludable. La nostra prioritat és millorar la salut i la qualitat de vida dels nostres clients mitjançant el moviment. D'acord amb planificacions adaptades a les necessitats i els objectius particulars de cada cas, treballem per reduir els efectes propis de patologies relacionades amb la manca de mobilitat i el sedentarisme; estem especialitzats en programes de rehabilitació de lesions, readaptació a l’activitat, mal d’esquena, antiestrès, reducció del percentatge de greix, tonificació i rendiment esportiu.
Disposem d’un equip professional altament qualificat en l’aplicació de les tècniques més innovadores, com ara plataforma vibratòria, electroestimulació, resistència manual, Pilates, gravity, activació muscular, resistència elàstica i resistència hidràulica, gràcies a un equipament modern i avantguardista.

REEDUCACIÓ CORPORAL FUNCIONAL
Entrenaments dirigits a persones amb diferents problemes i disfuncions corporals que volen ser conscients de quines són les seves limitacions i les tensions que aquestes provoquen, i a partir d'aquí treballar per poder millorar la seva salut. Activitat molt recomanada per persones amb desequilibris i dolors d'esquena.
PILATES
És un mètode realment complet que t’ajudarà a construir un cos harmònic desenvolupant el seu equilibri, tornant-lo més flexible i fort, tonificant la musculatura, millorant la teva postura, tot unint cos i ment.
ENTRENAMENTS DE REHABILITACIÓ
Entrenaments personals per a totes aquelles persones que necessiten rehabilitar-se d'una lesió, d'un traumatisme, o que necessitin fer un procés de readaptació post-operatori. Establim contacte directe amb el metge per tal de fer un treball conjunt que permeti assolir els objectius de la manera més ràpida possible.
ARIMON CHALLENGE

Actualment moltes persones opten per fer del running i la triatló la seva pràctica esportiva. Però per fer-ho bé cal portar una bona planificació amb volums i intensitat adequats, controlant la tècnica i amb objectius realistes per tal d’evitar lesions i frustracions.

ARIMON CHALLENGE ofereix suport professional mitjançant diferents serveis que poden ajudar als corredors i tri atletes a aconseguir millors resultats.


> PLANIFICACIÓ  de l’entrenament a nivell inicial, per a un objectiu i una temporada.

> VALORACIÓ de la petjada i VALORACIÓ postural.

> TEST DE CONTROL de l’evolució de l’entrenament i comparativa.

> ANÀLISIS I OBSERVACIÓ de la tècnica de cursa.

> ENTRENAMENT individuals i en grups reduïts.

> ACOMPANYAMENT a córrer individual i en grup.

> SEMINARIS específics de temes tècnics.

> DESCOBRIR noves rutes

> SERVEIS de coaching, massatges, nutrició i estètica

> XERRADES tècniques, gratuïtes i obertes

 


 

PLATAFORMA VIBRATÒRIA, BUSQUES RESULTATS?
LA PLATAFORMA “POWER PLATE” GENERA VIBRACIONS QUE ES TRANSMETEN AL NOSTRE COS EN FORMA D’ENERGIA. AQUEST ESTÍMUL MECÀNIC PRODUEIX UN REFLEX D’ESTIRAMENT I CONTRACCIÓ (REFLEX MIOTÀTIC) QUE, EN FUNCIÓ DE LA FREQÜÈNCIA PROGRAMADA, ES PRODUEIX ENTRE 30 I 60 VEGADES PER SEGON. TREBALLANT AMB LA POWER PLATE ACONSEGUIM ELS MATEIXOS EFECTES QUE FEN UN TREBALL CONVENCIONAL DE TONIFICACIÓ, LA DIFERÈNCIA ÉS QUE AIXÍ COM AMB EL TREBALL CONVENCIONAL LA MUSCULATURA TREBALLA DE MANERA VOLUNTÀRIA,  AMB LA PLATAFORMA ÉS LA NOSTRA MEDUL·LA ESPINAL LA QUE ENVÍA EL MISSATGE DE FORMA REFLEX.


PER QUÈ VA BÉ?

   PER TONIFICAR

  PER PROBLEMES D’OSTEOPOROSIS
  PER TENIR UNA PELL MÉS TERSA I HIDRATADA
  PER APRIMAR:  DURANT L’ACTIVITAT  CREMEM GREIXOS I TONIFIQUEM LA MUSCULATURA.
  PER REDUÏR LA CEL·LULITIS: TRENCA ELS ADIPÒCIDS. SABIES QUE LA POWER PLATE ÉS UN DELS MILLORS SISTEMES QUE HI HA PER COMBATRE LA CEL·LULITIS?

Entra a
http://powertv.powerplate.com/video/products/power-plate-my7-built-for-life

ENTRENAMENTS A DOMICILI
També realitzem sessions d'activitat física a domicili per a totes aquelles persones que així ho desitgin. El ritme de vida actual de vegades no ens permet disposar del temps suficient per desplaçar-nos a una instal·lació esportiva i és per això que oferim també aquest servei a casa del client o bé al seu llocde treball. D'altra banda dur aquest servei a casa permet tenir un nivell d'intimitat i comoditat que pocs centres esportius poden oferir.
Els nostres entrenadors es desplacen amb el material esportiu necessari per a realitzar la sessió d'entrenament. Arimon Centre Wellness ofereix també la possibilitat d'adquirir l'equipament necessari per dispossar d'un petit gimnàs a casa, sempre incloent-hi l'assessorament adequat per a treure'l-hi el màxim rendiment.
MIHA BODYTEC


Bodytec es un aparell d’última generació que permet fer un entrenament complet i intens ja que és el primer eletroestimulador integral aplicat al rendiment i la salut. L’entrenament amb Bodytec aconsegueix activar uns 300 músculs treballant sempre la musculatura agonista i la antagonista, així com la musculatura superficial i la profunda. Podràs aconseguir els teus objectius amb menys temps. Es pot utilitzar sol o combinat amb altres tècniques d'entrenament.
Aquest innovador aparell també té molt bons resultats en tractaments terapèutics, de rehabilitació i readaptació de lesions i de salut articular. Extremadament efectiu i fàcil d'utilitzar Miha Bodytec ofereix múltiples aplicacions en el camp del rendiment, la tonificació i el benestar.


Pots consultar més informació a http://www.miha-bodytec.com

ENTRENAMENTS A L'EMPRESA
Realitzem sessions en el propi entorn laboral amb la finalitat d'obtenir plena transferència del que s'ha après cap a l'activitat professional. Aquestes sessions també poden anar adreçades a altres objectius.
HIPOPRESSIUS

La gimnàstica hipopressiva enforteix la musculatura del periné i recol · loca les vísceres de la zona simultàniament. Són una sèrie de postures que combinades amb una respiració especial (una apnea expiratòria), fan que el diafragma s'elevi i actuï, d'una banda elevant també el paquet visceral i de l'altra provocant una contracció de la musculatura del sòl pelvià.

Arimon regal

CONSULTA L'OFERTA ESPECIAL D'AQUEST MES

info

Partners

Empreses que poden ser del teu interès

info

Els professionals
opinen

Informació i reserves